Hillary Clinton la Casa Albă în 2020? „Aş vrea să fiu preşedinte”

Hillary Clinton la Casa Albă în 2020? „Aş vrea să fiu preşedinte”

În mare formă şi bine dispusă, Hillary Clinton a declarat într-un interviu că: „Aș vrea să fiu președinte, voi decide după alegerile din noiembrie”. Oricum, din interviu reiese faptul că Hillary Clinton va candida la funcția de președinte în 2020 indiferent de rezultatul de pe 6 noiembrie.

Deşi iniţial a răspuns „nu”, că nu va veni la biroul oval peste doi ani, a recunoscut imediat că: "Aș vrea să fiu președinte".

În timpul unei emisiuni tv cu  întrebări și răspunsuri moderată de jurnalista Kara Swisher de la "Recode", a fost discutat subiectul următoarelor alegeri prezidențiale:

"Vom vorbi despre 2020 într-un minut. Doriți să candidaţi din nou? "Întreabă  Swisher

Ne puteți urmări și pe Google News

- Nu, spuse Clinton timid, declanșând gemete din partea admiratorilor ei. „Nu...Ei bine, aș vrea să fiu președinte", a recunoscut ea, izbucnind în râs.

"Sper că atunci când vom avea un democrat la Biroul Oval din ianuarie 2021, vom avea multe de îndreptat" (făcând referire la mandatul dezastruos al lui Trump din puntul de vedere al democraţilor).

Iar Clinton a continuat să-și arate calităţile pentru a dovedi de ce este calificată să fie președintă.  "Ar fi un loc de muncă pentru care am fost foarte bine pregătit, fiind în Senat timp de opt ani, fiind diplomat la Departamentul de Stat... 

Când a fost presată de jurnalistă, a spus: "Nici măcar nu mă voi gândi până când alegerile din 6 noiembrie nu se vor termina și vom şti ce se va întâmpla după aceea", notează theamericanmirror.