GORGHIU: OUG pe legile justiției este practic pohta ce-a pohtit domnul Dragnea

GORGHIU: OUG pe legile justiției este practic pohta ce-a pohtit domnul Dragnea

Alina Gorghiu, senator PNL consideră că Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului privind legile justiţiei nu ar trebui să se aplice retroactiv. Gorghiu îi cere Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, să sesizeze CCR şi să arate că nu este cel mai servil funcţionar al statului pentru PSD.

„În acest moment, este practic pohta ce-a pohtit domnul Dragnea, PSD-ul şi după logica aceasta, domnul Toader ar merita chiar să ajungă prim-ministru, pentru că pare-se că a făcut cel mai mare serviciu pe care putea să-l facă cineva din Cabinet PSD-ului”, a spus Gorghiu.

„Din punctul meu de vedere, n-ar trebui, nu s-ar pune problema, dar vedeţi că după această cavalcadă, după acest ciclu de întâmplări nemaiîntâmplate până acum în sistemul judiciar, generate de Toader şi compania, cei de la DNA au această emoţie şi nu doar cei de la DNA, întreg sistemul judiciar are această emoţie. Este nevoie de intervenţia fermă, urgentă a CSM, care să spună foarte limpede şi fără nici un fel de interpretări că nu se pune această problemă”, a spus Alina Gorghiu.

 „CCR din păcate pe Ordonanţe nu poate fi sesizată de nimeni, în afară de Avocatul Poporului, în acest moment, lucru pe care mă aştept să-l facă domnul Ciorbea. Deja are pensie specială, deja o cumulează cu salariul, deja ar trebui să mişte în frontul ăsta al sistemului judiciar, să se vadă măcar că nu este cel mai servil şi obedient funcţionar al statului pentru PSD”, a mai declarat Gorghiu la RFI.

Ne puteți urmări și pe Google News