NENOROCIRE pe ȘOSEA, la Constanța. Accident CUMPLIT, cu VICTIME ÎNCARCERATE. Imagini cu IMPACT EMOȚIONAL

NENOROCIRE pe ȘOSEA, la Constanța. Accident CUMPLIT, cu VICTIME ÎNCARCERATE. Imagini cu IMPACT EMOȚIONAL

Doua femei grav rănite, una fiind în comă, au fost transportate la Spitalul judetean de urgentă Constanța după coliziunea violentă dintre două autoturisme, în apropierea orașului Ovidiu.

Accidentul a avut loc, în jurul orei 14.00,  pe DN2A, când un bărbat, de 58 de ani,  a condus un autoturism în banda nr.2, dinspre localitatea Mihail Kogălniceanu către Constanța, iar în dreptul km. 195, a pierdut controlul asupra direcției de mers către stâng.

A pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie, de 36 de ani, care se deplasa în banda nr. 2.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătoarei auto și a pasagerei stânga spate, în vârstă de 79 ani, din primul auto, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanta, Cristina Vasile.

Ne puteți urmări și pe Google News

La fața locului au intervenit: o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de  descarcerare, un SMURD C si trei ambulanțe.

Femeia de 36 de ani a fost extrasă de pompieri din autoturism, inconștientă, fiind preluată de ambulanța SMURD pentru a fi transportată la Spitalul județean de urgență Constanța. Victima din cealaltă mașină a fost transportată cu o ambulanță SAJ.