Situație disperată la un internat din Ploiești. Primăria promite dar este neputincioasă

Situație disperată la un internat din Ploiești. Primăria promite dar este neputincioasă

Mai multe persoane care au primit locuință socială în internatul Liceului Industrial din Ploiești, riscă acum să rămână pe drumuri din cauză că liceul care avea în administrare cladirea, se va desființa.

Au locuit de peste 10 ani într-un cămin care aparține unui liceu din Ploiești, au plătit utilitățile și chiria, iar acum riscă să fie evacuați, potrivit stiri.tvr.ro

Unitatea de învățământ va fi închisă anul acesta. Iar oamenii sunt îngrijorați că vor ajunge pe străzi. Reprezentanții primăriei au hotărât închiderea liceului, dar spun că încearcă să găsească o soluție pentru cei care se adăposteau acolo.

Cu apă la subsol, gândaci și șobolani. Așa au trăit oamenii în căminul liceului unde plăteau pe lună chiar și 400 de lei.

În ciuda condițiilor mizerabile de trai, nu vor să fie evacuați pentru că au venituri mici și nu își pot permite o chirie mai mare.

Dorișor Vasile are 38 de ani, iar copilăria și-a petrecut-o prin orfelinate. De câțiva ani era mulțumit că și-a găsit un acoperiș deasupra capului. Chiar dacă trăia la limita sărăciei, știa că are o casă.

 

Ne puteți urmări și pe Google News