Suceava: Pus în LIBERTATE după o CRIMĂ oribilă

Suceava: Pus în LIBERTATE după o CRIMĂ oribilă

Cristinel Nicolae Drăgoi, cercetat sub aspectul săvârșirii infractiunii de omor, a fost pus sub control judiciar de judecătorii suceveni.

Probele administrate de anchetatori au relevat că în noaptea de 3 spre 4 aprilie 2018, pe raza satului Moara Nica, Zamfir Barbă, viceprimar în localitate, a căzut victima unor acte de violență de intensitate ridicată, care au dus la decesul lui Barbă. Cadavrul a fost găsit în dimineața următoare, în subsolul unei construcții abandonate, scrie  Obiectiv de Suceava.

Inculpatul a fost găsit la domiciliul fratelui său, în dimineața de 5 aprilie, iar procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus începerea urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Judecătorii din Suceava au dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Eliberarea lui Drăgoi a indignat rudele lui Zamfir Barbă. Se pare că individul ar fi amenințat rudele victimei și le-a spus ca nu l-a ucis, ci doar l-a aruncat în șanțul din fața casei pentru că îi bloca intrarea în curte.

Ne puteți urmări și pe Google News