Melania ÎNCEARCĂ să repare GAFA lui Donald Trump după ce l-a jignit pe LeBron James

Melania ÎNCEARCĂ  să repare GAFA lui Donald Trump după ce l-a jignit pe LeBron James

Melania Trump intervine în scandalul dintre soţul ei şi sportivul LeBron James după ce l-a jignit spunând că-i lipseşte inteligenţa.

Prima doamnă a Americii, Melania Trump, este prima care a vorbit în sprijinul lui LeBron James, după ce președintele Donald Trump i-a batjocorit inteligența stelei NBA într-un tweet.

Un purtător de cuvânt al Melaniei Trump, a spus că "se pare că LeBron James lucrează pentru a face lucruri bune în numele generației noastre viitoare". Starul NBA a deschis recent o școală pentru copiii defavorizați din orașul său natal Akron, Ohio - pe care prima doamnă a spus că va fi deschisă să o viziteze.

Detaliile despre acest scandal le puteţi citi AICI:

Ne puteți urmări și pe Google News

Declarația a venit după ce Donald Trump i-a făcut praf pe jucător şi pe jurnalistul de la CNN, ca răspuns la un interviu acordat de James.  Vorbind cu prezentatorul Don Lemon, starul de la La Lakers acuzase președintele american de utilizarea sportului pentru a încerca să împartă națiunea în două din cauza mesajelor rasiale. Trump folosește sportul pentru băga vrajba între oameni", a declara starul NBA LeBron James.

Președintele Trump a răspuns afirmând că este "cel mai prost om de televiziune" adăugând că "el a făcut din Lebron să arate inteligent, ceea ce nu este ușor de făcut".