REALIZARE MĂREAȚĂ a DNA-ului sub conducerea procuroarei Jurma. Primul FLAGRANT după mai bine de un an

REALIZARE MĂREAȚĂ a DNA-ului sub conducerea procuroarei Jurma. Primul FLAGRANT după mai bine de un an

Procurorii anticorupție, conduși de fosta consilieră a Laurei Codruța Kovesi, procuroarea Anca Jurma, au reușit să realizeze un flagrant.

Un lucru rar în mandatul lui Kovesi, notează lumea Justiției.

Comisarul de politie Constantin Craciun din cadrul Politiei Municipiului Sibiu - Biroul Rutier - a fost retinut joi, 12 iulie 2018, pentru 24 de ore, acesta fiind prins in flagrant in timp ce primea 1.800 lei.

Este o realizare măreață a parchetului anticorupție, având în vedere că ultimul fagrant al DNA a avut loc în 12 mai 2017. Înainte de acesta, procurorii DNA mai reușise un flagrant de Ziua Copilului, in iunie 2016, potrivit Luju.ro.

„Practic, flagrantul aproape că a dispărut că metoda de lucru în mandatele Laurei Kovesi la șefia DNA, procurorii anticorupție preferând să lucreze cu denunțuri smulse sub amenințarea cătușelor sau de la oameni aflați în pușcărie. Este totuși de înțeles dacă avem în vedere profesionalismul procurorilor DNA și faptul că flagrantul este mult mai greu de realizat decât obtinerea unui denunț sub presiune”, mai notează sursa citată. 

 

Ne puteți urmări și pe Google News