CONDIȚIILE INADMISIBILE în care vor sta polițiștii ce îl vor proteja PE DONALD TRUMP!

CONDIȚIILE INADMISIBILE în care vor sta polițiștii ce îl vor proteja PE DONALD TRUMP!

Vizita președintelui american, Donald Trump, în Marea Britanie, care este programată pentru ziua de joi, după încheierea summitului NATO a provocat nemulțumiri in rândul polițiștilor delegați să îl apere. Aceste inconveniente pleacă de la faptul că 10.000 de ofițeri, care au misiunea de a-l apăra pe Donald Trump, vor dormi în paturi pliante și pe saltele, în săli de sport.

Vizita, considerată ca fiind una dintre cele mai controversate, este prima pe care Donald Trump o va face, de când a câștigat alegerile prezidențiale în 2016. În timpul acesteia, Trump va petrece timp atât cu Regina, cât și cu primul ministru. Apoi, împreuna cu soția sa, Melania, va vizita Scoția pe parcursul weekendului.

 

Din cauza faptului că sute de proteste împotriva președintelui american, atât joi cât si vineri, mii de ofițeri au fost angajați, cu scopul de a-l ferii pe acesta de nemulțumirile cetățenilor, dar și de posibilitatea unui atac terorist. 

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Imaginile ce arată condițiile în care ofițerii vor dormii, care circulă pe internet, dezvăluie paturi incomode, minuscule și ticsite. Persoanele care au văzut imaginile au reacționat imediat, spunând că aceste condiții de trai sunt „inacceptabile ”. Doar un număr aproape neînsemnat de polițiști, ce se vor ocupa cu securitatea lui Donald Trump, vor fi cazați la hotel, în condiții normale.