Divorţul anului! Christian Siriano și Brad Walsh s-au despărţit după 9 ani de relaţie şi doi de căsătorie. Motivul

Divorţul anului! Christian Siriano și Brad Walsh s-au despărţit după 9 ani de relaţie şi doi de căsătorie. Motivul

Celebrul designer de modă Christian Siriano și muzicianul Brad Walsh au divorţat după mai puțin de doi ani de căsătorie. Walsh, în vârstă de 36 de ani, a rupt tăcerea despre despărţirea lor confimând zvonul pe Instagram.

 "A trecut  mai mult de o lună de când eu şi soțului meu ne-am separat", a scris el. "Am fost contactat de un jurnalist care a aflat cumva, așa că, mai bine anunţ eu. Nu e treaba nimănui și nu vreau să discut despre asta", a scris acesta pe contul personal de socializare, notează people.

Motivul divorţului este învăluit în mister.  Un reprezentant al bisericii a confirmat despărţirea, declarând: "Au fost împreună timp de 11 ani, se iubesc foarte mult și solicită intimitate în acest moment".

Break-up: A rep for Christian has confirmed the split. Brad (right) and Christian (left) are pictured in November 2009 during Christian's surprise birthday party in New York City Reception: Brad (right) and Christian (left) were surrounded by their loved ones as they had their first taste of wedding cake

Ne puteți urmări și pe Google News