Calvar în familia lui Ilie Năstase. Celebrul tenismen părăsește România? Brigitte este părăsită de amant

Calvar în familia lui Ilie Năstase. Celebrul tenismen părăsește România? Brigitte este părăsită de amant

Invitată în platoul emisiunii prezentată de Cătălin Măruță, Brigitte Năstase a răspuns mai multor întrebări incomode. Printre acestea s-a numărat una în urma căreia a dezvăluit că, deși era în acte și încă este, de altfel, soția lui Ilie Năstase, și-a făcut un iubit.

Invitată în platoul emisiunii prezentată de Cătălin Măruță, Brigitte Năstase a răspuns mai multor întrebări incomode. Printre acestea s-a numărat una în urma căreia a dezvăluit că, deși era în acte și încă este, de altfel, soția lui Ilie Năstase, și-a făcut un iubit. Din nefericire, a spus ea, relația a durat doar două luni, potrivit cancan.to

„Am avut o relație de două luni, dar nu a mers. (…). Vara asta. Da, avem un divorț pe rol din februarie. Da, acum e în apartamentul meu de la mare. (…). Anumite relații merg mai bine în momentul în care nu mai există condiții. (…). Asta trebuie să-l întrebi pe el (n.r.: răspunsul la întrebarea: «Ce iubește cel mai mult Ilie la tine?»), (…) faptul că sunt cea mai deșteaptă și puternică femeie din viața lui – asta mi-a spus duminică acum. (…). Cel mai frumos lucru la el e modul în care vine să mă împace de fiecare dată. (…)”, a declarat soția celebrului tenismen în cadrul emisiunii “La Măruță”.

Ilie Năstase vrea să se mute în Franța după divorțul de Brigitte

În cadrul interviului, vedeta a vorbit și despre planurile lui Ilie Năstase de a părăsi România după divorț. Oficial, acesta nu s-a pronunțat, însă cei doi sunt deciși să se despartă oficial, cu acte.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Acum Ilie este la un turneu de tenis în Cluj, vrea să se mute dupa divorț în Franța pentru a începe o viață nouă. Îmi doresc de la mine un singur lucru. Să fiu unică și singura din viața unui bărbat și asta, din păcate, în ultimul timp nu s-a mai întâmplat, pentru că eu chiar îmi doresc să fiu unică. M-am supărat la început, în momentul în care am aflat l-am susținut. Nu-mi vine să cred că s-a întâmplat să ajungem la divorț, am pus preț pe acest gest, că m-a luat de soție, nu aș fi vrut să se spulbere tot.” , a mai mărturisit bruneta.

Brigitte şi Ilie Năstase au anunțat că divorțează la începutul lunii martie

Brigitte şi Ilie Năstase s-au căsătorit civil pe 17 iunie 2013 la Timișoara.Ceremonia religioasă a avut loc pe 9 iunie 2013, iar petrecerea s-a desfășurat la Poiana Braşov. La nuntă le-au fost alături peste 300 de prieteni. Relaţia lor a fost presărată cu numeroase scandaluri, despărţiri şi împăcări. Fostul tenismen este la al doilea mariaj eșuat. Prima lui soție a fost Amalia Năstase. Ei au anunţat separarea în prag de Valentine’s Day în 2010, după 13 ani de relaţie şi 7 de căsnicie. Amalia și Ilie Năstase au împreună doi copii.

Brigitte Sfăt a făcut furori în anul 2000, când a fost desemnată Miss Top Model România. Mai mult de atât, ea a pozat pentru Playboy şi era chemată să prezinte mai ales colecţii de lenjerie intimă. La scurt timp, s-a căsătorit cu omul de afaceri timişorean Octavian Sfat, dar acesta a murit în 2002. Brigitte, pe atunci în vârstă de 25 de ani, a devenit atunci milionară, văduva şi cu un copil. A continuat afacerile primului soț.