Ce s-a întâmplat cu ROMANUL EROTIC scris de Macron despre AMORUL său din ȘCOALĂ cu Brigitte?

Ce s-a întâmplat cu ROMANUL EROTIC scris de Macron despre AMORUL său din ȘCOALĂ cu Brigitte?

Brigitte și Emmanuel Macron erau o adevărată „imagine a dragostei”, spune cea mai mică dintre fiicele primei doamne a Franței.

 

Tiphaine Auzière, de 34 de ani, a vorbit într-un documentar de televiziune pentru prima dată despre povestea de dragoste dintre mama ei și viitorul președinte al Franței, care a început în orășelul Amiens în anii 1990.

Tiphaine, cea mai tânără dintre copiii Brigittei Macron din prima căsătorie, a povestit cum devenise evident pentru toată lumea că profesoara căsătorită se îndrăgostise de precocele și ambițiosul ei elev de 15 ani.

Ne puteți urmări și pe Google News

La vremea acea, Tiphaine avea 9 ani.

„Se vedea cât de colo că sunt lulea și le era greu să ascundă”, spune aceasta.

Documentarul „Brigitte Macron: Un roman francez”, care a fost difuzat miercuri pe canalul France 3, consolidează imaginea acesteia de mentor și muză a președintelui, la un an de la instalarea celor doi soți la Elysée.

Brigitte Macron, de 65 de ani, nu a dorit să facă declarații pentru documentar, însă regizoarea filmului de 90 de minute susține că acesta are aprobarea primei doamne.

Tiphaine spune însă în documentar că prima dată când a auzit de Emmanuel Macron a fost când sora ei mai mare, Laurence, a venit acasă de la școala catolică unde învăța și a spus: „Mami, este un băiat nebun în clasa noastră care știe tot despre orice”.

Brigitte a fost total bulversată când Emmanuel i-a spus că o iubește, când acesta avea 16 ani. Părinții elevului i-au interzis să se mai întâlnească cu Emmanuel până când acesta nu va împlini 18 ani.

Soțul ei de atunci, André-Louis Auzière, plecase de acasă și se mutase în orașul Lille, când a aflat de povestea de amor dintre soția sa și colegul de clasă al fiicei sale.

Emmanuel a fost trimis să-și termine școala la Paris, însă cei doi au continuat să țină legătura în următorii 13 ani, până când s-au căsătorit în 2007.

Tiphaine s-a străduit să creeze o imagine idilică despre dragostea dintre Brigitte și Emmanuel: „Când sunt împreună, e ca și cum restul lumii nu mai există”.

O biografie a doamnei Macron publicată anul acesta afirmă că la vremea respectivă Emmanuel a scris un roman erotic în care descrie povestea sa de amor cu Brigitte, însă cartea nu a fost niciodată publicată.