Al treilea război mondial, AVERTISMENT: Reptilienii orchestrează declanșarea unui război în UCRAINA

Al treilea război mondial, AVERTISMENT: Reptilienii orchestrează declanșarea unui război în UCRAINA

Teoria conspirației despre reptilieni este considerată un mit popular printre teoreticienii care cred că o rasă de reptile care îşi schimbă forma controlează lumea. De data acesta există o nouă teorie unde se spune că aceste fiinţe ar crea conflicte globale pentru a păstra secretul existenței lor.

"De aceea este nevoie ca cel de-al Treilea Război Mondial pentru a distrage atenția, se spune într-un video publicat pe YouTube. "Deși nu a izbucnit un război internațional între puterile mondiale, video subliniază că oamenii sunt în conflict cu extratereştrii. "Sunt reptilieni cu faţa umană", a declarat cunoscutul Meade care susţine şi despre existenţa Nibirului. Dar NASA a negat absolut tot despre acest subiect, notează Express.uk.

Cercetătorul Meade se teme că SUA nu este pregătită pentru un război cu Rusia. "Rusia nu caută cel de-al Treilea Război Mondial, dar este pe deplin pregătită".  Tot el afirmă că reptilienii sunt presupuși strămoși umanoizi, uneori cunoscuți sub numele de draconieni, saurieni sau reptilioizi, din lumi îndepărtate.

Mai mult, teoria incredibilă a fost larg răspândită de teoreticianul conspirației David Icke, care crede că mulți lideri mondiali sunt reptilieni în deghizare. Potrivit lui Icke, reptilienii care consumă sânge provin din sistemul stelar  Alpha Draconis și se ascund acum în buncăre sub pământ.  Cu toate acestea, videoclipul lui "2CirclesArhive" afirmă că umanitatea este pe punctul de a descoperi această amenințare extraterestrată pe care lumea o analizează din umbră.  Videoclipul spune: "Spuneți tuturor: Internetul este controlat".

Cu toate acestea, nu există dovezi care să susțină conspirația reptiliană sau să sugereze că aceasta ar  fi o realitate. Potrivit lui Brian Dunning de la podcastul științific Skeptoid, istoria reptilienilor sau reptoidelor are rădăcini într-o piesă de ficțiune publicată în Los Angeles Times în 1934.  În ceea ce privește interpretarea lui David Icke cu privire la afirmația despre reptilieni, el a spus: "Practic, orice afirmație face este ușor falsificată  deoarece este o teorie a conspirației şi mulți oameni cred asta".

 

Ne puteți urmări și pe Google News