Dragnea n-a uitat de Ziua Mondială a Libertății Presei. Mesaj cu TÂLC al liderului PSD

Dragnea n-a uitat de Ziua Mondială a Libertății Presei. Mesaj cu TÂLC al liderului PSD

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj jurnaliștilor, de Ziua Mondială a Libertății Presei.

Liderul PSD crede că democrația nu poate exista fără o presă liberă, dar libertatea înseamnă și răspundere, scrie Dragnea în mesajul publicat pe pagina sa de Facebook.

Mesajul liderului social-democrat survine în contextul în care subalternele lui Dragnea, precum și iubita acestuia mai tânără cu trei decenii, au dat în judecată Times New Roman și au cerut despăgubiri de 500.000 euro în urma unui material publicat de site-ul umoristic.

„Orice om are dreptul la libertatea exprimării opiniilor; acest drept include libertatea de a avea opinii fără imixtiune din afară, precum și libertatea de a răspândi informații și idei prin orice mijloace și independent de frontierele de stat". Acesta este articolul 19 din Declarația universală a drepturilor omului, pe care cred că merită să îl evocăm astăzi, de "Ziua Mondială a libertății presei" - un bun prilej pentru a conștientiza că democrația nu poate exista fără o presă liberă”, a scris Liviu Dragnea.

Ne puteți urmări și pe Google News

„În același timp însă, trebuie să realizăm că libertatea înseamnă și răspundere – o povară nobilă pe care nu oricine o poate duce. Îi respect sincer pe toți jurnaliștii români care își fac cu onoare meseria și se luptă, cu adevărat, pentru adevăr. La mulți ani!”, a continuat el.