Robu: ”Realizările îmi dau destulă serotonină și Dumnezeu mai știe ce alte substanțe care mă fac fericit”

Robu: ”Realizările îmi dau destulă serotonină și Dumnezeu mai știe ce alte substanțe care mă fac fericit”

Primarul Nicolae Robu și-a pus plăcuțe cu numele pe ultimele trei mari investiții finalizate în Timișoara. ”Obiectiv finalizat în perioada (…), primar Nicolae Robu” e scris nogru pe alb cu caligrafie frumoasă. Primele trei astfel de plăcuțe au apărut la pasajele Michelangelo și Jiul, dar și în parcul Pădurice din capitala Banatului.

Primarul Timișoarei susține că au fost folosiți bani privați pentru realizarea plăcuțelor. În timpul conferinței de presă săptămânale, el a explicat ce îl animează în viața de zi cu zi. ”Realizările îmi dau destulă serotonină și Dumnezeu mai știe ce alte substanțe care mă fac, per ansamblu, fericit”, susține Robu. Prin urmare, e normal ca realizările să fie menționate public, astfel ca fiecare trecător să știe.

Deși a fost întrebat care e sursa banilor pentu plăcuțele respective, edilul a susținut că nu are idee ce investitor privat a acoperit costurile.

Amintim că și înaintașul său, Gheorghe Ciuhandu, a beneficiat și el de numele inscripționat pe obiectivele ”ctitorite”. Amuzant a fost că în vara lui 2014, la doi ani după ce Nicolae Robu a devenit primarul Timișoarei, unele din plăcuțele cu numele lui Ciuhandu de pe fântânile publice au dispărut, cu ocazia reabilitării acestora, în locul lor fiind montate altele, care menționau numele actualului primar. (Sursa foto: Debanat.ro)

Ne puteți urmări și pe Google News