Hurezeanu şi Nicoleta Luciu. Ce legătură este între cei doi. CINE AR FI CREZUT...

Hurezeanu şi Nicoleta Luciu. Ce legătură este între cei doi. CINE AR FI CREZUT...

Oltin Hurezeanu, faimosul pe care publicul larg îl vede de câteva lui la Exatlon, a apărut în ipostaze tandre alături de Nicoleta Luciu. Mai exact, concurentul din echipa „Faimoșilor” a apărut într-un serial alături de focoasa brunetă.

Oltin a reapărut în atenția publicului odată cu participarea la Exatlon. Nu este însă pentru prima oară când concurentul apare pe micul ecran. În urmă cu câțiva ani, telespectatorii l-au putut admira într-un serial de succes. Atunci, Oltin Hurezeanu și Nicoleta Luciu au filmat împreună în ipostaze tandre.

 

Nicoleta Luciu și-a uimit fanii! Prima APARIȚIE PUBLICĂ, după ce s-a retras din showbiz. Cum arată vedeta astăzi - FOTO

Oltin a fost un model de succes

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Fost manechin de succes, absolvent de Drept și câștigător la „Vrei să fii miliardar”, Hurezeanu a frânt multe inimi cu rolul său din serialul „Iubire ca-n filme”. El l-a interpretat pe Alin, iar Nicoleta Luciu pe Ilena, o dansatoare la bară.

 

 

Surorile Luciu, MĂRTURISIRI ȘOCANTE. NICOLETA: „Viața asta m-a ținut numai în provocări!”. IULIANA: „Niciodată nu a fost norocul de partea mea!”

 

 

La vremea aceea, respeciv în 2006, bruneta era cotată drept cea mai sexy femeie din România. Ulterior,  cei doi s-au intalnit într-un alt proiect mare de televiziune, respectiv în serialul „State de Romania”. Ulterior, actorul a fost cooptat pentru „Supraviețuitorul”, în regia lui Sergiu Nicolaescu.