SUA: Protocolul CONFIRMĂ că SRI făcea acte de URMĂRIE PENALĂ, coordona anchete, procurori.Se făcea POLIŢIE politică

SUA: Protocolul CONFIRMĂ că SRI făcea acte de URMĂRIE PENALĂ, coordona anchete, procurori.Se făcea POLIŢIE politică

Este reacţia la cald a preşedintelui Coaliţiei românilor din Statele Unite ale Americii. Chris Terhes îşi exprimă indignarea faţă de ceea ce a descoperit citind protocolul dintre SRI şi Parchetul General. Kovesi şi Maior trebuie să fie retinuţi de îndată şi deferiţi justiţiei.

Chris Terhes: "Citesc protocolul dintre SRI şi Parchetul General din 2009 şi sunt absolut îngrozit de ceea ce văd in el. Situaţia este mai gravă decât oricare dintre noi ne-am fi putut-o imagina.

Acest protocol confirmă nu doar că SRI făcea acte de urmărire penală, dar coordona anchete, colabora cu procurori, controla activitatea şi informaţia de la parchete, avea acces la TOT ce făceau parchetele.

Pe scurt, acest document semnat de Kovesi şi Maior a transformat parchetele şi SRI în poliţie politicp si organe de opresiune împotriva românilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Kovesi şi Maior trebuie să fie retinuţi de îndată şi deferiţi justiţiei!

P.S. Cât de TICăLOŞI şi NEMERNICI pot fi procurorii din România încat NICI UNUL nu a denunţat public acest protocol din 2009?", a scris Chris Terhes pe contul personal de socializare.