O PREZENTATOARE de știri a fost DATĂ AFARĂ după 18 ani de meserie

O PREZENTATOARE de știri a fost DATĂ AFARĂ după 18 ani de meserie

O celebră prezentatoare a știrilor din sport din Anglia a fost dată afară de la locul de muncă. Aceasta avea o experiență de 18 ani în domeniu.

Celebra prezentatoare de la Sky Sports News, Natalie Sawyer, s-a despărţit în această săptămână de compania unde a lucrat în ultimii 18 ani.

Presa internațională a scris că motivul exact al plecării lui Natalie a venit din partea companiei, care s-a decis să nu mai prelungească colaborarea cu aceasta.

„Surprinzător, nici Natalie şi nici colegii ei nu au menţionat nimic pe post în legătură cu despărţirea", scriu jurnaliştii britanici. „Colegii de breaslă au fost instruiţi cu stricteţe să nu spună nimic legat de plecarea prezentatoarei, care, având în vedere cele aproape două decenii în care a lucrat pentru Sky Sports, sugerează o despărţire cu tam-tam.", informează The Times.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Dorim să îi mulţumim lui Natalie pentru anii petrecuţi la Sky Sports şi îi urăm baftă pe viitor", a spus purtătorul de cuvânt al companiei.

„Iniţial în echipa de producţie a Sky Sports, Natalie Sawyer a devenit o figură importantă pentru fanii fotbalului englez, iar acum a părăsit postul pe uşa din dos”, notează britanicii, conform Digisport.