Olandez traficant de migranți, arestat la Timișoara

Olandez traficant de migranți, arestat la Timișoara

Un olandez care transporta migranți peste graniță, din Serbia spre Europa de Vest este anchetat de procurorii timișoreni. El a fost prins cu ocazia ultimului ”transport”, când transporta doi refugiați.

Biek Mohammady Ali se face vinovat de săvârșirea infracțiunii de trafic de migranți. Din referatul cu propunere de arestare preventivă întocmit în cauză rezultă că acesta, cetățean olandez de origine iraniană, a transportat cu un autoturismul marca Mercedes-Benz, înmatriculat în Olanda, în schimbul unor sume de bani și în scopul trecerii frauduloase a frontierei de stat a României, doi migranți, cetățeni iranieni, care au trecut ilegal frontiera dintre Serbia și România, prin Punctul de Trecere al Frontierei Jimbolia, în data de 25 martie 2018, având ca destinație finală Germania.

Inculpatul împreună cu cei doi migranți au fost depistați de polițiștii de frontieră în timp ce încercau să părăsească teritoriul României înspre Ungaria, în data de 26 martie 2018, în Punctul de Trecere al Frontierei Cenad.

Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt și de drept.

Ne puteți urmări și pe Google News