Trei dintre românii morţi în accidentul din Olanda proveneau din aceeaşi familie

Trei dintre românii morţi în accidentul din Olanda proveneau din aceeaşi familie

Trei dintre cei cinci românii care şiau pierdut viaţa în accidentul cumplit petrecut luni în apropierea localităţii olandeze Helmond erau din Caracal şi proveneau din aceeaşi familie.

„O adevărată năpastă s-a abătut pe capul familiei Zâmbrea; fiul Cosmin, de 24 de ani, şi fiica Adina (26 ani), dar şi soţul acesteia din urmă Aurel Soreanu (28 ani) au murit cu toţii în accident”, a declarat edilul oraşului, Liviu Radu.

Potrivit lui, la bilanţul tragic se poate adăuga o a patra victimă; Andreea, femeia care care urma să devină partenera de viaţă a lui Cosmin. „Andreea se zbate între viaţă şi moarte. Era logodnica lui Cosmin. Dacă nici ea nu va scăpa cu viaţă, atunci e un blestem pe capul familiei Zâmbrea”, a afirmat primarul din Călăraşi.

Alţi doi români au fost grav răniţi în accidentul din Olanda după ce microbuzul în care se aflau s-a izbit frontal pe Drumul naţional N270 de un camion. Toţi cei opt cetăţeni români erau, de puţin timp, angajaţi ai companiei olandeze Van Rooi şi se întorceau, de la muncă, în localitatea Goch, unde locuiau.

Ne puteți urmări și pe Google News