CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE. O educatoare ŞI-A UCIS COPILUL. Detalii ŞOCANTE

CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE. O educatoare ŞI-A UCIS COPILUL. Detalii ŞOCANTE

O crimă înfiorătoare a avut loc, marţi seara, în Timişoara. O mama de 32 de ani, fostă educatoare, şi-a ucis fetiţa în vârstă de numai patru ani. Şocant este şi modul în care a ales să îi suprime viaţa copilului ei.

Un gest greu de imaginat a făcut o mamă din Timişoara. Femeia în vârstă de 32 de ani şi-a ucis copilul într-un mod groaznic: i-a tăiat venele şi a lăsat-o să moară în cada plină cu apă.

Din primele informaţii, moartea fetiţei, în vârstă de patru ani, a fost anunţată la 112 de o cunoştinţă a femeii pe care mama a sunat-o, după ce a făcut gestul extrem.

Imediat s-a dat alarma, iar echipaje SMURD, de la Ambulanţă si Politia au pornit spre adresa indicată – o casa din cartierul Ronat din Timisoara de pe strada Tibrului nr 34, anunţă opiniatimisoarei.ro. Cand au ajuns politiştii, mama ucigaşă a refuzat sa deschidă uşa, astfel că oamenii legii au intrat cu forţa în interiorul locuinţei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Imaginile descoperite la faţa locului erau înfioratoare. Poliţiştii au descoperit-o pe micuţă în baie, înecată în cadă, cu venele de la ambele maini tăiate.

Crima a avut loc pe când mama era singură acasă, împreună cu copilul, tatăl fiind la serviciu.

Dupa ce a ucis-o pe fetiţă, femeia a sunat pe cineva să-şi marturisească teribila faptă. Apoi s-a încuiat în casă. Familia e în stare de şoc. Nimeni nu îşi explică gestul femeii care si-a ucis cu sange rece propriul copil.

Aceasta fusese educatoare la o gradiniţă mai mulţi ani, iar acum stătea acasă si era în căutarea unui loc de muncă.