Ofițer de Crimă Organizată HOȚ în timpul liber. A fost prins în Aeroportul Otopeni după ce a furat brățara unei femei

Ofițer de Crimă Organizată HOȚ în timpul liber. A fost prins în Aeroportul Otopeni după ce a furat brățara unei femei

Un comisar șef de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Timișoara este anchetat pentru că a furat o bijuterie în Aeroportul Otopeni din capitală.

Comisarul șef Lucian Valentin Molin a intrat în atenția polițiștilor de la serviciul transporturi aeriene după ce dispeceratul SRI al Brigăzii Antiteroriste le-a semnalat faptul că un bărbat ar fi sustras o brățară dintr-o tăviță, după ce a trecut de controlul antitero. Brățara aparținea unei femei, iar în momentul în care au fost sesizați, polițiștii au urcat în autobuzul în care se afla comisarul-șef, informează Voceatimișului.ro.

Ofițerul de 51 de ani a plecat joi, 1 martie la Bucureşti să susţină un concurs, iar la întoarcere a comis furtul. El a trecut probele pentru a se angaja la DIICOT, arată sursa citată, însă a ratat orice șansă în urma gestului din aeroport. Furtul a fost surprins de camerele de luat vederi, iar suspectul a fost indentificat rapid.

,,Poliţiştii din cadrul S.P.T.A. Henri Coandă au fost sesisati telefonic de către Dispeceratul SRI- Brigada Antiteroristă că un bărbat a fost depistat în autobuzul ce urma să transporte pasagerii pentru îmbarcare la cursa Tarom cu destinaţia Timişoara, având asupra sa o brăţară despre care existau indicii că a sustras-o din tăviţa specială după trecerea prin filtru de Securitate SRI, brăţara aparţinând unei femei. Autorul a fost identificat ca fiind Molin Lucian Valentin, 51 ani, comisar şef în cadrul B.C.C.O. Timiș”, mai arată aceeași sursă. (Sursa foto: LinkedIn) 

Ne puteți urmări și pe Google News