Scolile RĂMÂN ÎNCHISE și miercuri! Care este situația județelor sub cod portocaliu

Scolile RĂMÂN ÎNCHISE și miercuri! Care este situația județelor sub cod portocaliu

Codul portocaliu de vreme rea, care a afectat mai multe județe din țară, a determinat închiderea școlilor. Luni, autoritățile din Brăila au decis închiderea școlilor din județ marți și miercuri, hotărârea fiind luată de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Inițial București, Constanța, Ilfov, Giurgiu, Dolj, Olt și Teleorman a anunțat că se vor închide școlile și grădinițile. Codul portocaliu și vremea tot mai severă a determinat și autoritățile din Brăila să recurgă la aceeași măsură.

Potrivit ANM, din data de 26 februarie până pe 1 martie 2018, judeţul Brăila va fi sub cod portocaliu de vreme nefavorabilă.Reprezentanţili din Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă au declarat în acest interval, vor fi închise grădiniţele, şcolile generale precum şi liceele. Ulterior, cursurile pierdute de elevi vor fi recuperate.

Școlile vor fi închise în București și județul Ilfov luni și marți, însă primarul general al Capitalei a anunțat că situația se poate prelungi dacă situația o impune.

Ne puteți urmări și pe Google News