BOALĂ GREA pentru o vedetă din România. A FOST ÎN PRIM-PLAN, dar acum are o SITUAŢIE TRAGICĂ

BOALĂ GREA pentru o vedetă din România. A FOST ÎN PRIM-PLAN, dar acum are o SITUAŢIE TRAGICĂ

O cunoscută vedetă de la noi trece prin momente groaznice, după ce a fost diagnosticată cu o boală cronică și a decis să nu mai părăsească locuința.

Israela Vodovoz a fost părăsită de soţul ei, Liviu Arteni, cu 30 de ani mai tânăr ca ea. Acum a aflat că suferă de o boală cronică, pe care este nevoită să o țină sub control.  

Vedeta a vorbit la o emisiune tv despre decizia de a nu părăsi domiciliul:

"Simţeam că ma afectau energiile din jurul meu şi am renunţat să mai apar la televizor de aceea. Am o boală grea, astm, şi trebuie să o ţin sub control. Nu pot să ies, aerul poluat din Bucureşti... eu în altă parte, din unele motive nu pot să locuiesc, schimbările de temperatură pentru mine... sunt otravă. Am o boală cronică, nu primesc pe nimeni la mine. Eu fac 20 de paşi, la 50 de paşi devine greu. Eu îmi asum această izolare, nici copiii, nici nepoatele nu le primesc la mine. Dacă vorbesc acum aşa, fără să îmi trag sufletul, încă e bine. Am reţinut apă. Creierul e ok", a declarat Israela Vodovoz, potrivit RomaniaTv.net.

Ne puteți urmări și pe Google News

Acum doi ani, Israela dezvăluia că urmează să părăsească România:

"Dragii mei, aşa cum am postat va trebui în viitorul apropiat să mă mut în Spania, zona Alicante, unde clima este mai adecvată pentru astmul meu. Casa din Vişeul de Sus, colţul de Rai, este de vânzare sau oricare altă formă de colaborare pentru reactivarea ei. Cel mai important pentru mine este să găsesc oameni sinceri şi dedicaţi. Restul este maleabil".