Informația MOMENTULUI. Cine va beneficia de AVEREA lui Ilie Năstase, după SEPARAREA de Brigitte Sfăt. Bruneta a spus TOTUL!

Informația MOMENTULUI. Cine va beneficia de AVEREA lui Ilie Năstase, după SEPARAREA de Brigitte Sfăt. Bruneta a spus TOTUL!

Deși a declarat că nu este vorba de un divorț, Ilie Năstase este pus în fața faptului împlinit. Brigitte Sfăt a confirmat faptul că a depus deja actele pentru divorţul de cel alături de care a trăit ani de zile.

Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase sunt gata să își vadă de viețile lor, pe cont propriu. Bruneta a depus actele de divorț în mare secret și, din cauza faptului că nu au ajuns la un acord comun pe cale amiabilă, a fost nevoie de intervenția judecătoriei. În trecut, Brigitte a încercat de nenumărate ori să divorțeze de Ilie Năstase, dar se pare că acesta mereu a făcut-o să se răzgândească. Acum, bruneta a pus piciorul în prag și este mai hotărâtă ca niciodată să renunțe la povestea de iubire.

Brigitte a depus, miercuri actele la Judecătoria Sectorului 1, însă toată lumea se întreabă ce anume se va întâmpla cu averea și cum o vor împărți cei doi. Însă bruneta a confirmat, joi, că la începutul căsniciei au semnat un contract în care era specificat că fiecare va rămâne cu bunurile sale, indiferent ce s-ar întâmpla, scrie Viva.ro.

„Deoarece presa a aflat despre acțiunea mea de divorț depusă ieri, doresc să lămuresc anumite supoziții ale acesteia, prin faptul că un război pentru avere nu va exista, deoarece căsătoria noastră s-a făcut prin convenția matrimonială de bunuri proprii, semnând împreună și de comun acord , în timpul perioadei căsătoriei o Convenție Matrimonială . Totodată doresc să specific că am ales să mă îndrept înspre tribunal și nu am mers la un birou notarial deoarece Ilie a refuzat în dată de 14 noiembrie 2017 să semneze divorțul nostru în față notarului, (acțiune pe care o înaintasem împreună în dată de 12 octombrie 2017)”, a scris pe Facebook Brigitte Năstase.

Ne puteți urmări și pe Google News