Familia Mădălinei Manole, în PRAGUL unui nou SCANDAL! Gestul lui Petre Mircea care l-a ENERVAT pe fratele artistei

Familia Mădălinei Manole, în PRAGUL unui nou SCANDAL! Gestul lui Petre Mircea care l-a ENERVAT pe fratele artistei

Petru Mircea, fostul soț al regretatei Mădălina Manole, se din nou înn conflict cu familia artistei după ce a criticat un spectacol organizat pentru cântăreață de fratele acesteia.

Marian Manole îl critică pe fostul soț al surorii sale pentru că este de părere că spectacolul, la care o să participe mai multe vedete consacrate de la noi, este organizat prost și în grabă. 

„Ar fi spus că acest spectacol este făcut pe genunchi, în grabă și pentru bani. Dar, întreb și eu, el ce a făcut aproape 8 ani pentru memoria surorii mele? Pe noi ne-au contactat organizatorii și ne-au invitat la București. Dacă oamenii ăștia organizează un spectacol și atâția artiști mari au răspuns prezent și au acceptat să cânte, ce are el împotriva?

Am înțeles că ar fi spus că el are dreptul de folosință al brandului Mădălinei Manole. Să-l aibă! De ce nu a avut el ideea asta și nu s-a mobilizat până acum să organizeze un concert că acesta? Noi, cei din familie, vom fi acolo în sală în ziua spectacolului. El sigur nu. Oricum, eu persoanal vreau să le mulțumesc artiștilor care vor concerta pe 3 martie la Sala Palatului”, a declarat Marian Manole pentru WOWbiz.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Spectacolul închinat memoriei Mădălinei Manole este organizat de Stoian Anghel și regizorul Cosmin Man, în cadrul sau urmând să concerteze: Mirabela Dauer, Corina Chiriac, Maria Dragomiroiu, Gabriel Dorobanțu, Mihai Constantinescu, Anastasia Lazariuc, Aurelian Temișan, Nico, Anca Țurcașiu, Oana Sârbu, Daniel Iordachioaie, Romică Țociu și Cornel Palade, Silvia Chifiriuc, Carmen Rădulescu și Annes.