Ponta, DECLARAȚII și DEZVĂLUIRI despre scandalul momentului: „PSD a fost mereu „confiscat” de un grup”. Care este MAREA ÎNTREBARE DE LUNI

Ponta, DECLARAȚII și DEZVĂLUIRI despre  scandalul momentului: „PSD a fost mereu „confiscat” de un grup”. Care este MAREA ÎNTREBARE DE LUNI

Victor Ponta a făcut declarații cu privire la scandalul din PSD. Fostul premier este convins că liderul PSD, Liviu Dragnea, vrea să conducă tot ce se poate și devoalează care este marea întrebare de la ședința decisivă de luni. Rămâne Carmen Dan și Tudose nu mai este premier?, întreabă retoric Ponta.

”Mi-aș dori ca luni să existe soluții pentru că problema durează deja de un an de zile. Anul 2017 a fost un an cu scandaluri, cu certuri, cu guverne schimbate, cu măsuri economice proaste și văd că 2018 a început la fel. Sunt supărat pentru că în 2016 am făcut campanie pentru PSD, am votat pentru premierul Grindeanu, pentru PSD, le-am promis oamenilor că vor avea o guvenrare ca în perioada 2012-2015, dar în schimb au fost doar scandaluri. În bătălia asta Dragnea vrea să conducă tot”, a declarat Victor Ponta la Antena 3.

”Problema din acest moment este aceea că vorbele astea frumoase PSD-iste sunt o păsăreasca pentru pesedisti. Vă spun eu care este intrebarea de  luni: rămâne Carmen Dan sau nu? Pentru că un prim ministru care nu își schimbă un ministru este o marioneta. PSD a fost confiscat de un an de zile de un grup. Eu ii spun cartelul Tel Drum...”, a mai precizat Victor Ponta.

 

Ne puteți urmări și pe Google News