Xonia a mângâiat animale exotice în Dubai: „Pentru mine, aici este cel mai frumos loc din lume”

Xonia a mângâiat animale exotice în Dubai: „Pentru mine, aici este cel mai frumos loc din lume”

Cantăreata Xonia a ales să petreacă cinci zile în Dubai, unde a fost foarte admirată pentru frumusețea ei. Era o destinație aflată pe lista sa de călătorii, iar acum a reușit să descopere o parte din fascinațiile Emiratului

Blonda a făcut ravagii cu frumusețea ei pe orinde a mers și se laudă că a întors privirile celor de la Dubai Parks and Resort, care găzduiește trei studiouri de film legendare: DreamWorks Animation, Columbia Pictures și Lionsgate. Astfel că Xonia a început să viseze și la o carieră în actorie. Mai mult, românca a avut parte și de senzații tari când a dat nas în nas cu un șarpe boa, aflat în grădina tropicală verticală Green Planet, dar s-a și topit când a făcut cunoștintă cu un leneș (sloth).

Ne puteți urmări și pe Google News

Xonia s-a plimbat cu cămilă în deșert și a admirat pești exotici în acvarile imense plasate la tot pasul. „Am avut ocazia să călătoresc mult și pot spune că Dubaiul este cel mai impresionat oraș pentru mine, personal. Orice ai vrea să faci, poți să faci în Dubai. Mi se pare destinația ideală pentru orice. Vremea în perioada asta este ideală. Am numai lucruri frumoase și bune de zis. De abia aștept la anul să mă întorc să văd alte noutăți. Asta e o chestie mișto despre Dubai: datorită faptului că este mereu în dezvoltare ai ceva de văzut de fiecare data când mergi”, spune Xonia.