Tăriceanu dă sfaturi social-democraților

Tăriceanu dă sfaturi social-democraților

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a avut o discuție cu șeful PSD, Liviu Dragnea. La scurt timp, liderul ALDE a susținut o conferință de presă, la Senatul României.

„Lucrurile importante le am în vedere și împreună cu colegii mei asigurăm funcționarea aparatului Senatului. Am văzut informațiile apărute în ultimele zile în legătură cu disensiuni în cadrul PSD. Am avut întrevederi cu Liviu Dragnea, care m-a informat cu conținutul discuțiilor. Rezultatul îl știți și nu comentez. Profit de ocazie să fac un apel la cei din PSD să se concentreze cu precădere pe agenda publică. Oamenii sunt puțini interesați câte ședințe face guvernul. Oamenii sunt interesați de subiecte ce țin de subiecte de viața de zi cu zi, vor să simtă creștrerea, vor ca economia să performeze. Nu trebuie să ne concentrăm pe dispute, dăunătoare pentru percepția actului politic. Nu contest dreptul fiecăruia de a-și expune punctul de vedere. Nu trebiuie să inversăm prioritățile”, a declarat Tăriceanu.

De asemenea, liderul ALDE l-a ironizat pe premierul Mihai Tudose.

„Până nu conduci trabantul bine, nu avem cum să discutam de Formula 1”, a replicat Tăriceanu în contextul în care, după şedinţa CEx de luni, conform unor surse politice, au apărut informații potrivit cărora premierul Mihai Tudose le-a spus colegilor că nu poate conduce un trabant şi să ajungă în Formula 1. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Scandalul din PSD stârnește îngrijorare și în ALDE. Călin Popescu Tăriceanu şi-a întrerupt vacanţa şi a venit de urgenţă acasă pentru a se repoziţiona în urma deciziilor luate în şedinţa PSD.