Meteorologii NU au mai văzut așa ceva de multă vreme! Temperaturi RECORD de Bobotează și de Sfântul Ion. ANUNȚUL a fost făcut!

Meteorologii NU au mai văzut așa ceva de multă vreme! Temperaturi RECORD de Bobotează și de Sfântul Ion. ANUNȚUL a fost făcut!

Veștile despre vreme continuă să fie extrem de bune! De fapt, meteorologii anunță temperaturi record, vremea fiind neobișnuit de caldă pentru această perioadă a anului. Mai exact, meteorologul ANM, Meda Andre, a explicat că am putea avea chiar recorduri de căldură pentru Bobotează, în anumite zone ale țării. „Este posibil ca în multe localități din țară ziua de 6 decembrie să fie cu cele mai ridicate temperaturi de când se fac măsurători. Nu este exclus un record”, a adăugat ea.

Dacă v-ați obișnuit ca de Bobotează să fie frig, iată că vremea alungă acest mit! Astfel, vom avea parte de temperaturi de primăvară!

 

Meteorologii prognozează pentru sâmbătă maxime chiar şi cu 10 grade mai mari decât ar fi normal.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Anul trecut, de Bobotează, erau -12 grade. În 2014, de Bobotează, au fost 17 grade în Lugoj, iar în Capitală au fost 6 grade Celsius”, a spus meteorologul ANM, Meda Andrei, joi, la Antena 3.

„Este posibil ca în multe localități din țară ziua de 6 să fie cu cele mai ridicate temperaturi de când se fac măsurători. Nu este exclus un record”, a adăugat ea.