Suleiman Magnificul a venit în România

Suleiman Magnificul a venit în România

Celebrul actor turc din filmele „Suleiman Magnificul” și „Dragoste Infinită” a venit ieri în România. Acesta s-a întâlnit cu fanii într-un mall din Bucrești

Peste 3.000 de persoane au venit în întâmpinarea actorului Burak Ozcivit, cunoscut pentru rolurile pe care le-a avut în filmele turcești „Suleiman Magnificul” și „Dragoste Infinită”. Numărul mare de participanți se datorează actorului care a venit pentru prima dată în România pentru a-și întâlni fanii. 

Actorul urma să aibă o sesiune de autografe, dar punctul de întâlnire a devenit neîncăpător, mii de fani scanându-i numele. Sesiunea de autografe a fost în cele din urmă anulată din cauza mulțimii agitate și nerăbdătoare să-l întâlnească.

Ne puteți urmări și pe Google News

Burak Özçivit a avut lângă el 15 bodyguarzi care au făcut față cu greu entuziasmului mulțimii prezente. Fanii au urcat pe scenă să-și facă fotografii cu el, iar actorul a fost nevoit să părăsească scena din cauza aglomerației.

Actorul turc, în vârstă de 34 de ani, a devenit celebru datorită rolurilor pe care le-a avut în serialele Suleiman Magnificul și Dragoste Infinită.