Demisie din PNL doar cu știința lui Ludovic Orban. „Te apreciez și îmi pare rau..."

Demisie din PNL doar cu știința lui Ludovic Orban. „Te apreciez și îmi pare rau..."

Fostul ministru de Finanțe, Gheorghe Ialomițianu, a demisionat, luni dimineață, din PNL. El spune însă că înainte să facă public anuțul, politicianul l-a sunat pe Ludovic Orban pentru a-l anunța ce va face.

 

 

 

Ne puteți urmări și pe Google News

„Înainte să iau decizia, l-am sunat pe președintele partidului, Ludovic Orban. Mi-a spus că mă apreciază și că îi pare rău". a declarat Gheorghe Ialomițianu, într-o intervenție televizată. El a explicat că i s-a reproșat faptul că nu are o relație bună cu șefii din organizația PNL Brașov.

 

„Nu am ce să reproșez. Am mulțumit colegilor pentru activitate, pentru modul în care am colaborat, dar am văzut că partidul nu are nevoie de mine. Colegii din PNL Brașov au întrebat de ce nu sunt chemat la acțiuni, de ce nu sunt implicat în viața partidului și oamenii din partid mi-au spus că mi se reproșează că am o relație bună cu cei din conducere. De fapt, am realizat că PNL Brașov este condus în continuare de George Scripcaru, deși acesta nu mai este membru de partid. În 2016, tot domnul Scripcaru m-a tăiat de pe listele de la parlamentare, asta deși colegii din PNL Brașov mă votaseră să fiu cap de listă. Deocamdată este doar demisia, nu am intenția de a pleca spre alt partid, nu am primit nici oferte deocamdată. Voi avea o perioadă de reflecție", a spus Ialomițianu, potrivit stiripesurse.ro.