Vremea. ANM a dat alerta! Ce urmează după valul de căldură. Totul se va întâmpla în următoarele ore

Vremea. ANM a dat alerta! Ce urmează după valul de căldură. Totul se va întâmpla în următoarele ore

Vremea. ANM a transmis prognoza meteo pentru ziua de luni, 24 iunie 2019, iar veștile nu sunt tocmai cele mai bune. La început de săptămână, în cea mai mare parte a țării, vremea va fi mohorâtă.

În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor situa între 17 și 31 grade Celsius.          

În Capitală, ziua de luni, 24 iunie vine cu vreme ploioasă, în timp ce temperaturile vor fi cuprinse  între 21 și 31 grade Celsius. Vântul va sufla moderat, cu o viteză de 16 km/h. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 60%.   

Pe litoral, vremea se anunță mohorâtă, în ton cu restul teritoriului. Va ploua în cea mai mare parte a zilei, iar vântul va sufla cu o viteză de 14 km/h. În ceea ce privește mercurul din termometre, acesta va indica valoarea minimă de 23 grade Celsius, iar temperatura maximă va atinge pragul de 29 grade. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 60%.

Nici la munte nu se anunță vreme bună astăzi, întrucât va ploua în cea mai mare parte a intervalului. Mai mult decât atât, precipitațiile vor fi însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 10 km/h, iar valorile termice se vor situa între 17 și 26 grade Celsius. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 70%.

 

Ne puteți urmări și pe Google News