Firea devoalează strategia perversă a lui Oprișan. Cum l-a „săpat” baronul din Vrancea pe Dragnea

Firea devoalează strategia perversă a lui Oprișan. Cum l-a „săpat” baronul din Vrancea pe Dragnea

Președintele PSD București, Gabriela Firea, a declarat, luni, că vicepreședintele PSD Marian Oprișan l-a acuzat pe fostul președinte executiv PSD, pe grupul intern de Whatsapp al liderilor partidului, că vrea să facă PSD „mic” și să i-l dea lui Victor Ponta.

 „Dl. Oprișan l-a acuzat, de fapt, pe dl, Stănescu că nu știe să scrie. Să nu încep eu sa vorbesc de problemele gramaticale, haideți sa fim civilizați și să păstram o limită în toate. Nu este normal, după ce el l-a atacat pe Paul Stănescu pe grupul președinților PSD de pe Whatsapp, a spus niște minciuni, că vrea să facă PSD mic sa i-l dea lui Victor Ponta, vă dați seama cam ce relații avem. Eu l-am apărat, dna. Olguța l-a aparat, dl. Buzatu l-a apărat, iar el de supărare că am îndrăznit s-a răzbunat pe mine venind cu tot felul de aberații”, a declarat Firea.

Ea a mai spus că Oprișan a venit în CEX cu o poveste „elucubranta”.

„Asta e poveste elucubranta (că Paul Stanescu, Marian Oprisan și Florin Pandele  au vorbit de amnistie si gratiere - n.r.). Când am ajuns acasă seara de la CEX l-am întrebat pe soțul meu și mi-a zis „Da, ne-am intalnit și Oprisan ne-a rugat să îl ajutăm să fie președintele PSD când încă era Dragnea”, a zis Firea.

Ne puteți urmări și pe Google News