Marcel Ciolacu, înainte de moțiunea de cenzură: „Numai proștii nu au emoții”

Marcel Ciolacu, înainte de moțiunea de cenzură: „Numai proștii nu au emoții”

Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, a declarat înaintea şedinţei CExN al PSD, vineri, că nu există șanse ca moţiunea de cenzură să treacă, din punct de vedere matematic.

Cu toate acestea, când a fost întrebat dacă are emoţii pentru moţiunea de cenzură, el a spus că este normal că PSD să se organizeze pentru această situație.

„Numai proştii nu au emoţii, de obicei. Nu sunt probleme matematice, dar trebuie să ne organizăm, e normal. (...) În momentul acesta nu sunt probleme. Din punct de vedere matematic, este exclus ca această moţiune să treacă", a declarat el.

Marcel Ciolacu a mai declarat că, în momentul de faţă, prioritatea sa o reprezintă moţiunea de cenzură, iar abia apoi se poate vorbi de oportunitatea organizării unui congres.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Din punctul meu de vedere, prioritatea partidului în momentul de faţă - şi a mea, personală, pentru că sunt preşedintele Camerei - este să ne organizăm pentru moţiunea de cenzură. Şi pe urmă o să vorbim despre congrese şi altceva. (...) Eu vă spun cu ce mesaj voi intra în Comitetul Executiv. Întâi să terminăm cu moţiunea şi pe urmă stăm de vorbă”, a mai spus președintele Camerei Deputaților, înaintea ședinței Comitetului Executiv Național al PSD, de vineri.