Juriul iUmor, cu lacrimi în ochi. Gestul suprem al actriței care a umilit-o pe Dăncilă. Nimeni nu se aștepta la asta

Juriul iUmor, cu lacrimi în ochi. Gestul suprem al actriței care a umilit-o pe Dăncilă. Nimeni nu se aștepta la asta

Actrița care a interpretat-o pe Viorica Dăncilă la iUmor, Irena Boclincă, a donat premiul său lui Vasi Borcan, aflat în scaun cu rotile.

Finala iUmor a fost plină de emoţii atât pentru cei 11 finalişti, care şi-au disputat trofeul celui de-al şaselea sezon şi marele premiu de 20.000 de euro, cât şi pentru juraţi, prezentatori, dar şi telespectatori. Surpriza serii a fost oferită chiar de către câștigătoarea marelui premiu. Ea a decis să doneze cecul.

Cu un moment cel puțin la fel de bun ca cel din audiţii, actriţa Irena Boclincã a pus-o încã o datã în scenã pe Viorica Dãncilã, premierul României. Momentul a devenit viral încã din audiţii, vorbindu-se zile întregi în media și în online despre ce a reușit concurenta să facă, iar presiunea pusã în marea finalã pe aceasta a fost una uriaşã.

„Este unul dintre cele mai puternice numere de la iUmor pe care le-am avut vreodatã! Este un numãr care face cinste acestei emisiuni!”, a mãrturisit Cheloo la jurizarea numărului, conform Cancan.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Eram nãucit, era veninos…ideea cu bodyguarzii, senzaţionalã…doamna prim ministru, am rugãmintea sã îi transmiteţi doamnei Irina cã este o mare actriţã, iar celui care a scris acest text, acest discurs, cã este, posibil, cel mai bun text din istoria iUmor!”, a completat Mihai Bendeac.

„Impecabil! Felicitãri, eu cred cã sunteţi câştigãtoarea iUmor din acest sezon!”, a spus și Delia.

Iar frumoasa artistă a avut dreptate. În momentul în care prezentatorii i-au rostit numele, dupã încheierea votului, Irena Boclincã a fost pur şi simplu copleşitã de emoţii.

„Sã ştiţi cã nu este uşor sã vii într-un oraş şi sã o iei de la zero, dar totuşi acest premiu o sã meargã cãtre cineva care poate nu cã ar avea mai mult nevoie decât mine, dar cu siguranţã îi va folosi… Vasi Borcan!”, a strigat ea pe scena iUmor.

Vasi Borcan este concurentul iUmor care a uimit pe toată lumea cu autoironia. Aflat într-un scaun cu rotile, dependent de acesta, tânărul i-a făcut să râdă în hohote pe juraţi pe cei care i-au privit numărul. Vasi dovedeşte o tărie psihică, aşa cum puțini oameni aflați în situația lui reușesc să o aibă. La doar 12 ani, el a ajuns în scaun cu rotile din cauza distrofiei musculare. Pe parcurs şi-a pierdut forţa fizică. Nu şi-a pierdut speranţa însă, şi reuşeşte mereu să fie un exemplu pentru oamenii care-l cunosc şi-i află povestea, așa cum s-a întâmplat și la emisiune iUmor.

„Nu-mi imaginam nicio clipă că se va întâmpla asta, este o sumă destul de importantă şi puţini oameni ar face gestul acesta. Mă onorează foarte mult şi mã face şi pe mine să simt că am facut ceva frumos în viaţă!”, a spus Vasi Borcan, după ce a aflat că Irena Boclincă îi donează cei 20.000 de euro.