Se ascut cuțitele în PNL. Boagiu, mesaj tranșant pentru Bușoi. „NNu sunt solidară cu decizia de a demisiona în bloc”

Se ascut cuțitele în PNL. Boagiu, mesaj tranșant pentru Bușoi. „NNu sunt solidară cu decizia de a demisiona în bloc”

Anca Boagiu, fostul ministru al Transporturilor și al Integrării Europene, refuză să își dea demisia de la conducerea filialei PNL Sector 2. În această dimineață, Cristian Bușoi, eurodeputat PSD a anunțat că demisionează de la conducerea filialei PNL București

Ceilalți cinci președinți de filiale au demisionat în bloc în semn de solidaritate cu Cristian Bușoi.

Anca Boagiu a explicat motivele pentru care nu dorește să se alăture demersului celorlalți președinți de filială, printr-un mesaj adresat lui Cristian Bușoi.

„Dragaă Cristi, eu aștept o analiza POLITICA încă de la alegerile locale din 2016 când am atras atenția ca avem nevoie de abordare politica noua la Bucuresti si de multa seriozitate. Din pacate nici atunci nici acum nu avem aceasta analiza si, in consecinta, un plan clar, realist si serios pentru cetatenii din Bucuresti care sunt oameni informati. Politic consider ca este o alta eroare majora la Bucuresti, dupa lungul sir de decizii gresite si „personalizate” luate de la fuziune si pana in prezent, motiv ptr care, NU SUNT SOLIDRA cu decizia de a demisiona in bloc sau in echipa sau sau cum vrei sa ii spui. Mult succes tuturor”, este mesajul fostului ministru.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cu toate că PNL a câștigat alegerile europarlamentare, în partid au apărut o serie de tensiuni referitoare la rezultatele obținute de unele filiale.

Conform rezultatelor finale publicate de BEC, PNL București a obținut un procent de 15,7%, o cifră cum mult sub media partidului. Conducerea partidului a fost nemulțumită de acest rezultat, fapt pentru care s-au cerut demisiile șefilor de filială, care fie sunt acuzați de blat cu PSD, fie nu s-au implicat suficient în această campanie.