Dezvăluiri despre moartea lui Răzvan Ciobanu. Designerul nu ar fi murit când s-a spus inițial

Dezvăluiri despre moartea lui Răzvan Ciobanu. Designerul nu ar fi murit când s-a spus inițial

Moartea lui Răzvan Ciobanu a declanșat o anchetă foarte complexă pentru a se afla adevărul din spatele primelor aparențe. Pe parcurs s-au descoperit lucruri incredibile despre scena care a zguduit România.

Noi informații bulversante apar în cazul morții fostului creator de modă Răzvan Ciobanu. În urma cercetărilor pe care le-au întreprins anchetatorii, a rezultat că Răzvan Ciobanu murise cu mult timp înainte de a fi descoperit, scrie Cancan.

Potrivit unor surse din anchetă, accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu s-a produs în intervalul orar 20.00 – 22.30, în data de 28 aprilie 2018. Informația a ieşit la iveală după ce anchetatorii au verificat telefonul mobil al designerului şi releele reţelelor de telefonie din zonă.

Iniţial, poliţiştii au fost anunţaţi în jurul orei 04.00 despre accidentul de la Săcele, de către un localnic care trecea prin zonă şi a observat autoturismul marca Range Rover distrus, între copacii dintr-o lizieră.

Totodată, anchetatorii au stabilit că, pe podul de la Năvodari, Răzvan Ciobanu a făcut dreapta și a continuat drumul prin localitățile Corbu și Săcele. Normal, designerul ar fi trebuit să vireze la stânga, către localitatea Lumina și drumul care duce la autostrada A2. Fostul creator de modă nu purta centura de siguranță și a fost proiectat din mașină în urma teribilului impact.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie, a doua zi de Paște. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei. Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp 850 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar, în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.