Dezvăluiri despre extrădarea lui Mazăre. Ana Birchall explică în ce stadiu se află procesul

Dezvăluiri despre extrădarea lui Mazăre. Ana Birchall explică în ce stadiu se află procesul

Ana Birchall, ministrul interimar al Justiției, va susține luni la ora 10 o declarație de presă în care va vorbi despre extrădarea lui Radu Mazăre.

Ministrul interimar al Justiției, Ana Birchall, va susține luni, la ora 10:00, o declarație de presă cu privire la stadiul procedurii de extrădare a lui Radu Mazăre. Declarația va fi susținută la sediul Ministerului.

Mazăre a fost arestat după ce a primit de la Ministerul de Interne malgaș permisul de rezidență pentru cinci ani! Un judecător malgaș analizează documentele care au stat la baza arestării și este posibil să-l elibereze condiționat mai devreme! Răducu, fiul lui Mazăre, a plecat de urgență spre Madagascar pentru a fi alături de tatăl său!

Evenimentul Zilei prezenta miercuri, în exclusivitate, felul în care a fost reținut și arestat în Madagascar, fostul primar al Constanței, Radu Mazăre.

Vă spuneam că Mazăre, împreună cu logodnica lui, Roxana Mihalache, a plecat din complexul turistic pe care îl deține în nordul insulei, pentru a merge în capitala Antananarivo de unde urma să-și ridice actele de rezidență. Conform surselor apropiate anchetei, cei doi au fost reținuți de poliția malgașă pe aeroportul din Antananarivo și conduși la o secție de poliție pentru verificări.

Ne puteți urmări și pe Google News

În urma verificărilor acesta a fost arestat pentru șase zile, iar Roxana Mihalache a fost eliberată. Între timp, autoritățile române au anunțat că au demarat procedurile de extrădare însă, pentru a avea un dosar complet, mai așteaptă motivarea sentinței din 8 februarie pe care judecătorul Ionuț Matei de la ÎCCJ încă nu a redactat-o.