Vremea. Ploile și furtunile au pus stăpânire pe România. Ultimele informații de la ANM

Vremea. Ploile și furtunile au pus stăpânire pe România. Ultimele informații de la ANM

În următoarele zile, vremea va fi instabilă. Dacă joi am avut parte de câteva raze de soare, vineri, cerul se înnorează din nou.

Se vor semnala averse şi descãrcãri electrice pe arii relativ extinse, exceptând Oltenia şi Banatul, unde astfel de fenomene se vor semnala local. Cu totul izolat cantitãţile de apã vor depãşi 15 - 20 l/mp şi vor fi condiţii de grindinã. Pe crestele montane precipitaţiile vor fi mixte.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri la munte şi în timpul ploilor.

Temperaturile maxime se vor încadra între 12 grade în estul Transilvaniei şi 21 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 şi 11 grade.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vremea la munte nu le rezervă surprize plăcute turiștilor care aleg să îi petrecă weekendul aici. Temeratura maximă va fi de 12 grade Celsius și câteva averse de ploaie și furtuni. Vânturi vin din zona de nord-vest cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h. Noaptea aduce temperatura minimă de 6 grade Celsius și câteva averse.

Pe litoral, vremea se anunță instabilă în continuare. Temperatura maximă va fi de 16 grade Celsius, și se vor înregistra averse de ploaie și furtuni. Noaptea vine cu doar 10 grade Celsius și câteva averse.