Alexia Eram nu a mai ținut cont de nimic. Cum a fost surprinsă în clubul de pe litoral. Andreea Esca în alertă maximă

Alexia Eram nu a mai ținut cont de nimic. Cum a fost surprinsă în clubul de pe litoral. Andreea Esca în alertă maximă

Alexia Eram, fiica celebrei Andreea Esca, se află în vacanța de primăvară și a venit imediat în România, pentru a petrece alături de iubit și de prieteni, în weekendul în care s-a dat startul sezonului distracțiilor la malul mării.

Aceasta a purtat un hanorac verde neon, pantaloni negri și o pereche de ochelari de soare extravaganți,. Alexia Eram nu a mai ținut cont de nimic și s-a dezlănțuit! Iubita lui Mario Fresh s-a urcat pe mese și a făcut show, alături de o prietenă. Fiica Andreei Esca s-a distrat pe cinste, iar imaginile sunt grăitoare, scrie Spynnews.

Toți au tras un chef de pomină, însă cert este că Alexia Eram a fost sufletul petrecerii, dat fiind faptul că nu a stat nici o clipă jos și a dansat până în zori!

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursă foto: Spynews

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu absolut minunat și cu toate că Alexia a ales să studieze în Anglia, distana nu reprezintă o problem pentru cei doi îndrăgostiți.

Înainte de vacanță, Mario a zburat la Londra pentru a fi aproape de iubita lui. Ce-I doi au făcut o mulțime de poze pe care le-au postat și pe rețele sociale, iar comentariile și aprecierile fanilor nu au întârziat să apară. „Doamne ce norocoasă ești pentru ce ai în viața ta! Ești o fată super tare și frumoasă! / Doamne cât de perfecți/ Vă iubesc!” „Sunteți frumoși împreună.”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

În luna martie, Mario Fresh, unul dintre cei mai iubiți concurenți din echipa Faimoșilor, a fost eliminat de la Exatlon, iar despărțirea  a fost una emoționantă.