Gică Popescu, la pământ. Celebrul fotbalist trece prin vremuri negre

Gică Popescu, la pământ. Celebrul fotbalist trece prin vremuri negre

Gică Popescu, fotbalistul de aur al României, are grave probleme financiare, după ce Judecătoria Sectorului 1 a dispus executarea sa silită. Acesta nu are nicio cale de atac.

Gică Popescu are mari probleme financiare! Iar ultima lovitură vine de la celebrul bazar pe care l-a deschis în Rahova, în urmă cu nouă ani, falimentat însă rapid.

„Fostul internațional a împrumutat atunci bani de la o bancă și a „uitat” să-i înapoieze”, scrie Cancan.

Doldora Bazar era afacerea de proporții pe care Gică Popescu o gândise de câțiva ani, dar pe care a pus-o în practică în 2010. Nu a avut toți banii pentru investiție, aproximativ 10 milioane de euro, dar nu i-a fost greu să ia un credit, alături de Luminița, soția lui, dar și de încă doi parteneri de afaceri.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Oamenii din ziua de azi nu mai merg la muzee, dar se duc în mall. Noi am dorit să reedităm ceea ce întâmpla aici acum 100 de ani, când țăranii veneau cu căruțele și vindeau direct din ele. Am adus istoria în prezent”, declara atunci cel poreclit ”Baciul” pe când era fotbalist. Doar că nu i-a mers deloc bine. După câteva luni, afacerea scârțâia. Și nu și-a revenit, în ciuda eforturilor financiare ale lui Gică Popescu.

Judecătoria Sectorului 1 a admis cererea făcută de bancă, anume, executarea silită. Iar decizia este definitivă și fără cale de atac pentru fostul internațional român.

Soluția: „Admite cererea. Încuviinţează executarea silită. Fără cale de atac. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin grefa instanţei, azi, 12.04.2019.”