Situație tragică pentru o cunoscută vedetă din România. A cedat în mijlocul străzii

Situație tragică pentru o cunoscută vedetă din România. A cedat în mijlocul străzii

Jean Paler a avut recent mai multe probleme de sănătate, care au culminat cu un leșin pe stradă. Acesta a mers de urgență la un medic care i-a făcut mai multe investigații și a descoperit că inima sa mai funcționează.

„Fac bine, cu voia lui Dumnezeu, să zicem. În ultima perioadă, tot aveam probleme de sănătate. Adică, mi s-a făcut rău pe stradă, în magazin. Da, am leșinat. Mi s-a tăiat filmul și m-am prăbușit chiar pe stradă. Eu am pus-o pe seama că sunt „ciupit”. Mi s-a întâmplat în magazin și oamenii au sărit repede. Poate să se întâmple ceva cu mine”, a declarat Jean Paler.

El a povestit că inima îi funcționează la o capacitate de aproximativ 30% și că se poate întâmpla o tragedie în orice moment.

„Am mers să fac un set de analize, pentru că mă simțeam foarte slăbit. Nu mai eram în vână și cum sunt eu de felul meu. Nici să mănânc nu-mi mai venea. Cardiologul mi-a spus că sunt terminat. Doctorul mi-a spus că inima mea nu mai funcționează decât 30%. Mi-a zis că trebuie să mă trimită urgent să mă internez. (…) Eu pot muri oricând. Au venit salvările la mine, m-au scos cu pompieri din casă. Nimeni nu mi-a zis că sunt jale cu inima”, a mai spus actorul.

Ne puteți urmări și pe Google News