Situație absurdă în România. Amendat de două ori pentru o postare pe Facebook. Ce a scris persoana împotriva Poliției Locale

Situație absurdă în România. Amendat de două ori pentru o postare pe Facebook. Ce a scris persoana împotriva Poliției Locale

Poliția Locală din Câmpia Turzii a amendat cu 1.000 lei o persoană pentru că a adresat injurii pe Facebook la adresa instituției.

Potrivit comunicatului Poliției Locale, persoana a fost invitată la sediul instituției, dar a refuzat să se prezinte, astfel, a fost amendat cu încă 500 de lei.

„În data de 1 aprilie 2019 agenţii de poliţie locală din cadrul Serviciului Public Poliţia Locală Câmpia Turzii au sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 1.000 de lei un cetăţean din localitate pentru cuvintele jignitoare şi obscene aduse pe reţeaua de socializare Facebook, la adresa instituţiei şi a poliţiştilor locali, de natură să lezeze demnitatea şi onoarea acesteia.

Persoana a fost invitată, ulterior, la sediul Poliţiei Locale, pentru a da detalii cu privire la fapta sa, aceasta refuzând prezentarea, fiind sancţionată cu amendă contravenţională şi pentru această faptă cu suma de 500 de lei, conform Legii nr 61/1991, republicată”, se arată în comunicatul Poliției.

Ne puteți urmări și pe Google News