Revoltător! I-a tăiat capul, iar apoi a incendiat-o. Autoritățile italiene sunt în alertă

Revoltător! I-a tăiat capul, iar apoi a incendiat-o. Autoritățile italiene sunt în alertă

Autoritățile din Milano au fost alertate de un cetățean care a observat un incendiu la o ghenă de gunoi. Pompierii au descoperit trupul decapitat al unei femei. Încă nu se cunoaște identitatea victimei și nici a criminalului.

Trupul unei femei a fost descoperit în zona Bovisasca, din nordul orașului Milano. Aceasta a fost decapitată și incendiată. Scena de groază i-a șocat până și pe pompierii ajunși la fața locului.

Pe lângă faptul că femeia era decapitată, i-au mai fost tăiate un picior și un braț, informează lanazione.it. Pompierii au fost chemați în strada Cascina dei Prati printr-un telefon care anunța un incendiu la o ghenă de gunoi. 

Lângă corp a fost găsită și o sticlă cu gaz. Cel mai probabil, aceasta a fost folosită pentru incendierea cadavrului. La fața locului au fost chemați imediat anchetatorii care au preluat cadavrul. Oamenii legii caută persoana care a încercat să mutileze victima încât aceasta să nu mai fie recunoscută. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Prima prioritate a oamenilor legii este să descopere identitatea victimei, iar apoi se vor căuta și urme care să indice criminalul. Cadavrul a fost transportat la medicina legală pentru efectuarea autopsiei, pentru a se stabili exact când și de ce a murit femeia. 

Persoana care a anunțat pompierii a declarat că focul a fost pus intenționat.