Experiența unui fost internațional român cu DNA. „Domnule, luați decizii în funcție de echipa cu care țineți?”

Experiența unui fost internațional român cu DNA. „Domnule, luați decizii în funcție de echipa cu care țineți?”

Florin Prunea, fost portar al echipei naționale, a povestit prin ce a trecut în 2009, atunci când numele său a apărut în Dosarul „Mită pentru Arbitri”.

Florin Prunea a fost la un pas de-a fi arestat în momentul în care a izbucnit scandalul din dosarul „Mită pentru Arbitri”. Fostul portar al echipei naționale s-a întâlnit cu Călin Nistor, procuror-șef la DNA Pitești și în cele din urmă el a fost achitat. În acest moment, Călin Nistor este procuror-șef interimar al DNA.

„Prima oară am fost la audieri, la frăgezit. M-am speriat foarte tare. Șansa mea a fost că m-a trimis Platini în Ungaria (nr. când Penescu a fost arestat). L-am sunat pe Călin Nistor, procurorul care mă căuta, și i-am zis că sunt la Budapesta. Mi-a spus: Am știut eu că fugi din țară. M-am întors peste trei săptămâni, când lucrurile se mai calmaseră. Când am fost la anchetă, avocatul mi-a luat buletinul și mi-a spus Florine, trimite pe cineva să-ți ia apă și țigări, că o să te ia! Am aruncat buletinul pe jos, sub scaun. Am zis să-l ascund, așa am simțit pe moment.

Stăteam cu Călin Nistor față în față la anchetă: Florine, din păcate eu sunt stelist (nr. glumea). I-am răspuns: Domnule, luați decizii în funcție de echipa cu care țineți?”, a povestit Prunea la GSP Live.

Ne puteți urmări și pe Google News