Panică la Antena 1. Vedeta televiziunii, a făcut accident. Care este starea de sănătate a acesteia?

Panică la Antena 1. Vedeta televiziunii, a făcut accident. Care este starea de sănătate a acesteia?

Dorian Popa, cântăreț și vedetă a televiziunii Antena 1, a fost implicat miercuri seara într-un accident rutier destul de grav.

Dorian Popa, vedeta de la Antena 1, a fost implicat într-un accident de mașină seara trecută. În imagini se poate observa cum a fost lovită mașina luxoasă a artistului, scrie Wowbiz.

Dorian Popa a și făcut haz de necaz despre cele întâmplate, în mesajul pe care l-a transmis fanilor săi. Ba mai mult decât atât, artistul a fost supus etiloestului de către polițiști, rezultatul reieșind negativ - zero alcoolemie.

„Hâtz, Johnule, din când în când, lucrurile mai merg și rău. Asta este, n-avem ce să facem, bine că toată lumea e teafără și bine că avem asigurările necesare. Bă cred că eu sunt singurul om din lume care putea să supere atâția oameni într-o singură fracțiune de secundă. Motiv pentru care îmi cer scuze oficial de la toată lumea. Asta aste, carambolul a fost mai carambol decât ne așteptam. Ne punem cenușă în cap și ne asumăm”, a spus Dorian Popa, pe Instagram.

Ne puteți urmări și pe Google News