ACCIDENT MORTAL lângă Autostrada A2. Alte TREI PERSOANE au fost RĂNITE

ACCIDENT MORTAL lângă Autostrada A2. Alte TREI PERSOANE au fost RĂNITE

O femeie a murit, un bărbat a fost transportat în stare gravă, cu elicopterul, la spital și alte două persoane au fost rănite într-un grav accident de circulație care a avut loc pe breteaua nodului rutier DN21-Autostrada A2, în județul Călărași. Circulația a fost oprită.

Accidentul s-a întâmplat pe DN21, la kilometrul 107+100 stânga (Nodul Rutier A2 - DN 21), ora 11:15, conform Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Constanța. Un autoturism care voia sa intre pe DN 21 (spre Călărași) de pe breteaua nodului rutier, nu a acordat prioritate unui tir care venea din partea stângă (spre Slobozia), a fost lovit lateral și proiectat în șanț. În urma impactului violent, șoferul a fost grav rănit, iar femeia din stânga lui a murit pe loc. Două persoane, de pe bancheta din spate, au fost rănite ușor.

Circulația a fost închisă pe ambele sensuri pentru ca bărbatul cu leziuni garve să poată fi preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transportat la spitalul din Călărași și pentru ca polițiștii de la Rutieră să efectueze cercetarea la fața locului. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la ora 12,40 în judeţul Călăraşi, traficul auto pe DN21 Călăraşi – Slobozia s-a reluat în condiţii normale. “Din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autotren şi un autoturism, circulaţia fusese îngreunată, respectiv întreruptă în zona localităţii Drajna Nouă. În urma impactului, o persoană a decedat, iar alte trei au fost rănite”.

 

Ne puteți urmări și pe Google News