O PRIMĂRIE din Olt este cuprinsă de TEAMĂ! Contabila a fost ÎMPUȘCATĂ! Breaking news

O PRIMĂRIE din Olt este cuprinsă de TEAMĂ! Contabila a fost ÎMPUȘCATĂ! Breaking news

Angajații Primăriei Poboru se află în stare de șoc. Contabila a fost împușcată! Detalii despre situația care a pus întreaga comunitate pe jar.

Contabila Primăriei Poboru din județul Olt a fost împușcată, vineri seara, de soțul ei, în timp ce acesta își curăța arma de vânătoare. 

Primarul comunei a precizat că incidentul a avut loc vineri seara, în casa celor doi tineri. Soțul femeii, în vârstă de 30 de ani, le-ar fi spus polițiștilor că și-a împușcat soția din greșeală, în timp ce-și curăța arma. Aceasta a fost nimerită în umăr.

„Eu sunt la faţa locului, cu Poliţia, la casă, unde se pare că s-a întâmplat. Sunt şocat. E ca şi fata mea, aşa o consider, o fată care mi-a câştigat tot respectul, după aproape un an de zile de când e angajată la primărie. O familie de tineri vrednici, cuminţi. Am aflat că s-a descărcat arma din greşeală, accidental, în timp ce încerca să o cureţe. E criminalistica aici, în vilă, cercetează. Au vilă, tractoare, capre, vaci, oi, maşini. Am angajat-o contabil prin concurs, o familie model. Tatăl lui e un om apreciat, poştaş în sat. Cred că îşi pregătea arma pentru sâmbătă, când mergea la vânătoare. Erau la masă, nu era nicio problemă.”, a declarat Iulian Bărăscu, primarul comunei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Femeia se află la spitalul din Slatina și a fost dusă direct în sala de operații. Medicii s-au străduit să îi salveze mâna femeii.

Polițiștii continuă cercetările: „Am fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat, din comuna Poboru, despre faptul că o femeie sângerează în zona umărului. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi din primele verificări au stabilit faptul că o femeie, de 29 de ani, din comuna Poboru, în timp ce se afla în locuinţă, ar fi fost împuşcată accidental de către soţul său, cu o armă de vânătoare cu alice. Bărbatul este deţinător legal de armă de vânătoare. Femeia a fost transportata la o unitate spitalicească in vederea acordării de îngrijiri medical.”, informează Libertatea.