Ce planuri are Tudorel Toader la DIICOT

Ce planuri are Tudorel Toader la DIICOT

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, ieri, că i-a transmis preşedintelui Klaus Iohannis trei propuneri pentru funcţii de conducere la DIICOT.

„Am transmis Preşedintelui României următoarele trei propuneri de numire în funcţia de procuror şef: Doru-Gabriel Stoica - procuror şef al Secţiei de combatere a infracţiunilor de criminalitate organizată şi terorism, din cadrul DIICOT, Bogdan Felician Voicu - procuror şef al Secţiei de combatere a traficului de droguri, din cadrul DIICOT; Alina Albu - procuror şef al Secţiei de combatere a criminalităţii organizate, din cadrul DIICOT”, a scris Tudorel Toader pe Facebook.

Cei trei candidaţi propuşi au primit aviz favorabil din partea Consiliului Superior al Magistraturii în 28 ianuarie 2019.

Totodată, Ministerul Justiţiei a supus dezbaterii publice un proiect prin care se vizează suplimentarea cu 40 de posturi de personal auxiliar de specialitate, economic şi administrativ pentru Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Numărul maxim de posturi prevăzut la articolul 18 alineatul (1) litera c) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului 78/2016 pentru organizarea şi funcţionarea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism se suplimentează cu 40 de posturi de personal auxiliar de specialitate, economic şi administrativ, numărul maxim de posturi prevăzut pentru Ministerul Public suplimentându-se în mod corespunzător”, se arată în proiectul privind suplimentarea numărului maxim de posturi pentru DIICOT.