Dragnea, ECONOMIE pe Facebook. Cine sunt VINOVAȚII pentru PIB și DESTABILIZAREA COALIȚIEI

Dragnea, ECONOMIE pe Facebook. Cine sunt VINOVAȚII pentru PIB și DESTABILIZAREA COALIȚIEI

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a scris luni, pe pagina de Facebook, că veniturile bugetare și PIB-ul ar fi fost cu aproximativ 10% mai mari.

„România a încheiat anul trecut cu venituri la buget de 295,1 miliarde de lei, cu 71,2 miliarde în plus față de anul 2016, reprezentând o creștere de 32%!! PIB-ul României a ajuns în 2018 la 949,6 miliarde de lei, cu 188,2 miliarde de lei în plus față de 2016, adică o creștere de 25%!! Sunt cele mai mari creșteri, în doi ani consecutivi, din istoria României!”, spunea Dragnea, în postare. 

O persoană a comentat la postare, felicitându-l pe liderul PSD.

„Felicitari pentru program domnule Dragnea!! Ar fi fost mult mai mare PIB -ul României dacă actuala coaliţie ar fi fost mult mai determinată. Nu ştiu de ce umblaţi cu mănuşi, când noi aşteptăm mai mare determinare. Aţi avut realizări incontestabile. Nu trebuie sã uitaţi cã cel mai mare adversar pentru voi (şi pentru speranţele noastre) e timpul!!! E un motiv mãrunt preşedenţia UE pentru a nu-l suspenda şi acuza pe infractorul klauSS!!!!”

Ne puteți urmări și pe Google News

Liviu Dragnea i-a răspuns, acuzând instituțiile statului.

„Aveţi dreptate. Atât PIB-ul cât şi veniturile bugetare ar fi putut fi cu cel puţin 10% mai mare, dacă toate instituţiile statului ar fi urmărit interesul României şi nu destabilizarea actualei coaliţii”